Krabi

Na een reis van zes uur met de boot en de bus zijn we aangekomen in Krabi, de tussenstop voordat we naar Maleisië gaan. Na een snelle opfrisbeurt liepen we richting de Night Market van Krabi die elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond gehouden wordt. Hier is veel streetfood te vinden en zijn er kraampjes die allerlei (nep)spullen verkopen.

Vanochtend werden we vroeg wakker door de wekker om het luie eilandleven eruit te zweten. Het leek ons leuk om 1.237 traptreden te beklimmen om de Tiger Cave Temple te bezichtigen. Na een traptree of 300 was dit idee minder leuk dan we dachten. Na een paar liter vocht eruit gezweet te hebben kwamen we boven op de top aan wat ons een fantastisch uitzicht gaf over de provincie Krabi. Dit bleek het meer dan waard te zijn.

Morgen vertrekken we richting het volgende land: Maleisië. De bewegende beelden van de afgelopen twee weken kan je hieronder bekijken:

Byebye,

Djo & Soof