Het avontuur is begonnen…

Eindelijk was de dag van vertrek aangebroken. De wekker ging vroeg en (bijna) alle familieleden kwamen naar Schiphol toe om ons uit te zwaaien. Een afscheid wat zwaarder viel dan gedacht en verwacht. Van de familie kregen we cadeautjes, brieven en tekeningen mee die we pas in het vliegtuig open mochten maken. Vanaf dat moment daalde het besef pas echt in dat we een half jaar op elkaar aangewezen zijn, zonder familie. En dat als echte familiemensen.

Na een korte overstap in Stockholm en een lange vlucht naar Bangkok landden we maandagochtend vroeg op Bangkok. Hier raakte we in gesprek met een ander stel uit Nederland, die een reis voor 8 maanden gepland hebben.

Na een korte powernap hebben we de stad te voet een beetje verkent. Gelukkig zaten we precies op tijd bij een restaurantje binnen want het begon toch een partij hard te regenen. Het Nederlandse stelletje van het vliegveld kwam naar hetzelfde restaurant toe en na een drankje en hapje kwam het Yatzhee spel al gelijk goed van pas. Gelukkig won Soof de laatste potjes, na een hele slechte start. Dit voorkwam de eerste chagrijnige bui en houdt de gezelligheid er gelukkig in…

Morgen starten we de dag met een fietstocht door Bangkok, we zijn heel benieuwd.

Liefs,

Djo en Soof

 

 

 

 

 

One Reply to “Het avontuur is begonnen…”

  1. Veel plezier samen .
    En Joey we houden een plekkie vrij voor je op de Platte Kar ergens april / mei 2019 .

Reacties zijn gesloten.